Makadam

Contacteer ons!
015 70 00 49

Contact

De gezondste onder de foodtrucks

Onder het motto ‘No fa(s)t food for me’ openden Sandra en Steven begin 2016 hun foodtruck Makadam. Wat zeker is, is dat hun concept één van de gezondste onder de foodtrucks in Heist-op-den-Berg is. Veggi en gezonde verse producten zijn de hoofdingrediënten.

Levensstijl

Als veertigers werden Sandra en Steven uit Heist-op-den-Berg geconfronteerd met aanhoudende vermoeidheid en darmklachten. Sandra besloot op zoek te gaan naar de link tussen voeding, energie en gezondheid. Zo volgde ze een cursus gezondheidsconsulente. Koolhydraten zoals aardappelen, pasta en brood verdwenen uit hun dagelijkse voeding. Dankzij de zelfgemaakte granola, smoothies en groentepasta’s ging er een nieuwe wereld voor hun open. Ook hun energieniveau en immuunsysteem kregen een enorme opkikker.

Foodtruck

Zo ontstond stilaan hun idee om hun waardering voor voedsel te delen met anderen en wat is er hierbij beter dan het concept van de foodtrucks. De gerechten van Makadam worden dan ook samengesteld met voedingsstoffen die rijk zijn aan vitaminen en mineralen. Het échte voedsel brengen ze met veel enthousiasme, passie en liefde.

Gezond eten op elke straathoek? Dat maken zij waar! Eat smart, be happy! Stap mee in de smaken van Makadam.

Meer info over ons is hier te vinden.