Makadam

Contacteer ons!
015 70 00 49

Contact

Foodtruck bestellen, Makadam bellen

Weet u niet wat eten op uw privé- of bedrijfsfeest? Vraag dan naar de heerlijke gerechten van Makadam bij het bestellen van eenfoodtruck in Heist-op-den-Berg. Het wordt ongetwijfeld een culinair eetfestijn voor uw gasten.

Diverse feesten

  

Aarzel niet om de foodtruck te bestellen. U mag zich verwachten aan gezonde en verse gerechten op uw verjaardagen, babyborrels, huwelijksfeesten en jubileums. Ook uw kinderfeestjes, met aangepast menu, zullen slagen met Makadam.

In combinatie met andere foodtrucks, bij onder andere bedrijfsfeesten of evenementen, mag u eveneens rekenen op Makadam uit Heist-op-den-Berg.

Menu bespreken

De foodtruck kan zonder problemen op uw oprit, tuin of ander terrein aan huis worden geplaatst. Bediening is niet mogelijk. De gasten komen hun gerechten ophalen aan de wagen. Het menu is uiteraard bespreekbaar rekening houdend met de aard van het feest en het aantal personen. Suggesties over bepaalde ingrediënten of gerechten zijn altijd welkom. Ook met bepaalde allergiën kunnen we rekening houden bij de samenstelling van het menu. 

Informeer vandaag nog naar de interessante voorwaarden.